Barion Pixel Könyv – A Változás Benned Van

Gondolatok és aki mögöttük vagy365 gondolat

A gondolatok, amiket ebben a könyvben olvashatsz mind-mind
a jelenlegi gondolkodásmódomat tükrözik, az eddigi élet-tapasztalataimat és felismeréseimet fogalmazzák meg, és azt, amiben jelenleg is hiszek, és amely elvek mentén jelenleg is élem az életem.
Úgy gondolom, egyetemes igazságokról és törvényszerűségekről szólnak, amik tökéletesen igazak lehetnek Rád és az életedre nézve is. Lesznek olyan gondolatok, amikkel azonnal fogsz tudni azonosulni, és olyanok is, amiket első olvasásra elutasítasz és ellenállást szülnek Benned.
Az egyik legfontosabb dolog az életünkben, hogy teljesen őszinték tudjunk lenni önmagunkhoz, és hallgatni tudjunk belső iránytűnkre. Mert, ameddig önbecsapásban éljük az életünket, nem fogunk tudni az adott élethelyzetünkön érdemben változtatni. Az általam megfogalmazott gondolatok igyekeznek egy másik nézőpontból megközelíteni bizonyos élethelyzeteket és az önmagadhoz való hozzáállásodat. Egyes idézetek, amik más szerzőktől származnak, úgy gondoltam szintén tanulságosak lehetnek számodra, így beillesztettem a könyvbe őket.

Így összesen 365 gondolat vár Rád, és hogy ezeket milyen ütemben olvasod, az csakis Rajtad múlik. Minden nap elolvashatsz egyet, folytatva a soron következővel, de dönthetsz úgy is, hogy minden nap véletlenszerűen nyitod ki a könyvet, és az ott található gondolatot végigolvasod. Vagy először végig olvasod az egész könyvet, majd naponta egyszer-kétszer kinyitod ott, ahol éppen szimpatikus. Ez teljesen Rád van bízva tényleg.

A lényeg, hogy olyankor olvasd, amikor van időd nyugodtan elgondolkodni is az adott idézeten.

Kellemes és felismerésekben gazdag elmélyülést kívánok a gondolatok között!

Ár: 2990.-

Rólam mondtákA VÁLTOZÁS BENNED VAN